Salontafels

U hoeft niet langer naar een verre bestemming te gaan om te genieten van een goed boek of uw favoriete verfrissende drankje in een zonovergoten landschap. Geniet van de rust bij u thuis met een ligbed van Verbeke Outdoor. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment ligzetels en gegarandeerd zal u het perfecte ligbed kopen dat u urenlang aangenaam doet vertoeven in eigen tuin.

Droom weg in uw favoriete ligbed

Wat is er zaliger dan vertoeven in een design ligstoel op een fantastische zomerdag? Alleen met een goed boek en uw favoriete cocktail bij de hand of gezellig met 2 bedden naast elkaar om bij te babbelen. Ontspan en verwen jezelf. Daar is de zomer het perfecte seizoen voor. In een luxebed van Verbeke Outdoor kan u de tijd nemen om lekker lui te zijn en te genieten van uw welverdiende rust. Vergeet alle stress en droom heerlijk weg.

Het comfort dat u verdient

Bij Verbeke Outdoor bieden wij u heel wat verschillende ligzetels voor uw tuin. Er is dus ook zeker ééntje dat bij uw smaak en wensen zal aansluiten.

Op zoek naar een kleinere ligstoel die perfect past op uw balkon? Of gaat u voor een extra large wicker ligbed waarin u romantisch met z’n tweetjes kan zonnen in uw tuin? Wilt u een ligzetel die u gemakkelijk in verschillende standen kan zetten? Of misschien zoekt een design ligstoel in aluminium? Eerder op zoek naar een ligbed dat u moeiteloos kan verplaatsen? Zo heeft u zeker steeds een plaatsje in de zon (of net in de schaduw). Op zoek naar een ligzetel in een bepaalde kleur? Een uitgebreid assortiment aan ligbedden zal u inspireren om uw favoriete ligzetel te kiezen.

U kan uw favoriete ligbed ook combineren met een loungeset. Bent u op zoek naar een eigen oase van ontspanning, waar u relaxed kan genieten van het mooie weer?

Wil u niets missen?

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN MIS NIETS VAN ONZE ACTIES EN PROMOTIES